Един от най-качествените родни бойци Едуард Алексанян напомни на всички фенове защо прякорът му е "Мистър Шоу".

Българинът записа една от най-бързите победи в историята на галавечерите SENSHI, нокаутирайки швейцареца Бени Османоски още в първата минута на първия рунд.

Деветата среща от бойната карта на SENSHI 12 се проведе по правилника на KWU Full Contact в кат. до 85 кг, а рефер на сблъсъка бе трикратният шампион на К-1 в тежка категория Петер Артс.

Още един зрелищен нокаут на SENSHI 12: Флорин Ламбаджиу просна на земята Юнал Алакаис

Още един зрелищен нокаут на SENSHI 12: Флорин Ламбаджиу просна на земята Юнал Алакаис

Двамата се срещнаха по правилата на KWU Full Contact в категория до 80 килограма

Османоски бе пратен в нокдаун още преди да са изтекли и 10 секунди от началния гонг, след като получи два изключително тежки удара в главата. Швейцарецът съумя да се изправи, но след още около 10 секунди Алексанян го намери с нова брутална комбинация, вдигайки публиката на крака.

SENSHI ще се излъчва на живо по Bulgaria ON AIR и Max Sport 1 за България, както и в реално време за цял свят по американската телевизия FITE, Fight Box HD, на Senshi.com, Boec.bg, Boec.com и Kyokushin Karate News.

SENSHI се организира със специалната подкрепа на ЗАД "Армеец", MAX Sport, "България Еър", М Кар Груп - BMW дилър и Rolls-Royce Motor Cars Service.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, информационния портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.

Категорична победа за Андрей Кедвеш на ринга на SENSHI

Категорична победа за Андрей Кедвеш на ринга на SENSHI

Хърватинът надви Макс Сподаренко