Оливие Лангуа-Рос (Канада) Стефан Латеску (Румъния). Двамата се сблъскаха в тежка категория по правилата на KWU Full Contact.

Ударно начало на мача за румънеца, който търсеше областта на черния дроб и главата на съперника. Главата на канадеца отскочи след страховито кроше на Латеску в средата на откриващата част. След това той пласира отличен вътрешен лоу кик. В заключителните секунди Стефан вкара комбинация от три прави удара в главата на съперника и убедително спечели рунда в нашата карта.

Лукaс Трифонос дебютира на SENSHI с победа над Сергей Чарнецки

Лукaс Трифонос дебютира на SENSHI с победа над Сергей Чарнецки

Двубоят бе прекратен малко преди края на втория рунд по нареждане на лекаря

Канадецът се опита да се върне в битката в началото на втората част. Щурмът му обаче беше пресрещнат от съперника. Истинско чудо е, че все още нямаше кръв по Оливие след пет минути игра. Лактикте влязоха в употреба 40 секунди преди края на втория рунд, като от Латеску шурна кръв, противно на видяното.

Дебютът на Ким Алина-Рос на SENSHI завърши с атрактивна победа

Дебютът на Ким Алина-Рос на SENSHI завърши с атрактивна победа

Австралийката победи Киара Джусти след впечатляваща битка

Чудесна подсечка от Лангуа-Рос прати съперника на пода в началото на заключителните три минути от битката. Канадецът се беше активизирал доста, за да обръща мача. И така се стигна до вездесъщо ляво кроше от румънския боец, който като гръм от ясно небе просна Оливие Лангуа-Рос на пода. Съдията Семи Шилт не позволи на канадския боец да продължи, който беше във видимо неадекватно състояние след тежкия удар.

SENSHI се организира със специалната подкрепа на ЗАД "Армеец", MAX Sport, "България Еър", М Кар Груп - BMW дилър и Rolls-Royce Motor Cars Service.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, информационния портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.

Нидерландка записа първа победа на ринга на SENSHI 12

Нидерландка записа първа победа на ринга на SENSHI 12

Монтана Артс победи Мина Кирлаки