Румънецът Флорин Ламбаджу постигна 4-а поредна победа на ринга на SENSHI. "Рамбо" надви дебютанта Мехди Айт Ел Хадж от Мароко чрез неединодушно решение. Ламбаджу трябваше сериозно да се потруди за триумфа си, защото триумфът му дойде след 4-ти допълнителен рунд.

Двубоят се проведе по правилника на KWU Full Contact в кат до 80 кг., а рефер на срещата бе К-1 легендата Ернесто Хуст.

Битката започна спокойно, но първоначалното умерено темпо набързо остана в историята и двамата бойци влязоха на размени, които не спряха до края на първия рунд. Румънският самбо и кикбокс специалист търсеше тялото на опонента си, докато Мехди разчиташе на странични кикове и леви прави в главата.

Вторият рунд стартира с моментални атаки от двете страни, като нито един от двамата нямаше проблеми да получи удар, за да пласира свой. Битката се водеше предимно в центъра на ринга. "Рамбо" продължи с неспирните си атаки в торса на Ел Хадж, а нокаутиращите удари и в двете посоки се разминаваха буквално на сантиметри.Мароканският състезател демонстрира на няколко пъти чудесния си хай-кик, намирайки чисто главата на балканеца.

Високото темпо се пренесе и в заключителния рунд с мощни атаки и бой от непосредствена дистанция. Ламбаджу подреждаше атаките си внимателно, но агресивният му стил на няколко пъти го откри за силни леви и десни прави от страна на Мехди. Атаките на Флорин бутаха назад неговия опонент, който често пъти бе опрян във въжетата и единственото му спасение бяха тежките колена, които пласираше в тялото на румънеца.

След изиграването на трите рунда съдиите не успяха да определят победител и това доведе до 4-ти решаващ рунд. В него умората и у двамата каза своята дума и двамата разчитаха на единични удари, с които да приключат мача. Въпреки всичко, по-точните удари попаднаха в тялото и главата на дебютанта от Мароко и по този начин Ламбаджу записа 4-а поредна победа на SENSHI.

Вдъхновен украинец триумфира на SENSHI 13

Вдъхновен украинец триумфира на SENSHI 13

Владислав Тюрменко се справи с Мурад Ахмедов