Владислав Тюрменко (Украйна) победи Мурад Ахмедов Узбекистан в интригуващ мач от бойната карта на SENSHI 13. Двамата се изправиха един срещу друг в категория до 80 килограма по правилата на KWU Full Contact.

Тюрменко започна много активно, но още в началото реферът Красимир Димов го предупреди да се цели по-високо с ритниците. В една от следващите атаки на украинеца той разнообрази боди и лоу кик с подсечка, след коятo узбекистанецът се озова на пода. Ахмедов се опита да завърши силно рунда, но до по-сериозно попадение не се стигна.

Владислав диктуваше темпото и в началото на втората част. Той беше вдъхновен от украинска агитка, която скандираше за него край ринга.

Ахмедов изоставаше в резултата и потърси агресия в началото на последните три минути от битката. Пусна ляв прав, но инкасира коляно в стомаха. Тюрменко замахна много сериозно с лявата ръка и вкара не лошо кроше.

Така след мажоритарно решение 2-0-1 украинецът спечели мача и беше награден от Сенсей Захари Дамянов, абсолютен световен шампион по киокушин карате и старши треньор на националния отбор на БККФ.

Какъв дебют! Лукас Ахтерберг спря дъха на публиката със зрелищен нокаут

Какъв дебют! Лукас Ахтерберг спря дъха на публиката със зрелищен нокаут

Летящо коляно в главата на Антъни Лероа сложи край на битката помежду им