Според известния боксов промоутър Боб Аръм, българският нокаутьор Кубрат Пулев може да се бие с британеца Тайсън Фюри в края на годината.

Професионална бойна гала вечер SENSHI – на 20 април в зала "Арена Армеец"

Професионална бойна гала вечер SENSHI – на 20 април в зала "Арена Армеец"

Известният български ММА боец Деян Топалски ще бъде част от второто издание на турнира

87-годишният Аръм твърдо се е наел да направи Кобрата световен шампион и да го направи един от най-рейтинговите боксьори в тежка категория. Единственият проблем пред Пулев е заседанието на щатската атлетическа комисия на Калифорния на 14 май, когато българинът ще бъде изслушан, за да даде обясние за целувката пред камера на журналистката Дженифър Ревало.

Тайсън Фюри ще се завърне на ринга на 15 юни в Лас Вегас с бой срещу германеца Том Шварц. Британецът е един от тримата най-големи в  в тежката категория, редом с Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър.

И Фюри, и Пулев работят с агенцията на Аръм - "Топ Ранк". Същата, която организира спектакъла с румънеца Богдан Дину в легендарната зала "Хангара" в Коста Меса, след който Пулев целуна Джени Суши.

Освен Пулев възможни варианти пред "Циганския крал" Фюри са другите боксьори на "Топ Ранк" Оскар Ривас и Брайънт Дженингс. Със боят  ще се състои в САЩ.

Кубрат Пулев вече разби член на семейство Фюри. В края на миналата година Кобрата победиха Хюи Фюри, който е братовчед на Тайсън взриви столичната зала "Арена Армеец".