Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер вярва, че с много работа и раздаване в тренировките, резултатите на тима ще се подобрят.

Снимка 440786

Източник: GettyImages

"Щях да съм много притеснен, ако допускаме положение след положение пред нашата врата, но това не е така. Кристъл Палас имаше две положения и ни вкара два гола. Саутхемптън имаха 10 секунди, в които създадоха две възможности и отбелязаха. Един корнер и едно центриране след това. Това бяха двете положения, които допуснахме.

Знам, че трябваше да спечелим последните три мача и не се чувстваме комфортно в класирането. Въпреки всичко вярвам, че сме на прав път. Като гледам какво се случва в тренировките, как се готвим за мачовете - всичко е точно както трябва. Ще продължим по този начин и вярвам, че накрая и резултатите ще дойдат.

Нормално е играчите да са разочаровани след последните мачове. Разменихме си някои думи в съблекалнята и така и трябва да бъде. Но няма как да контролираш резултатите. Можеш само да контролираш усилията, които полагаш по време на мач. Трябва да вървим заедно в една посока", заяви Солскяер.

Юнайтед отново разочарова, Саутхамптън измъкна точка с 10 човека

Юнайтед отново разочарова, Саутхамптън измъкна точка с 10 човека

Трети пореден мач без победа за "червените дяволи"