ол Погба излезе с ново послание към Манчестър Юнайтед, феновете и своите съотборници. Францизинът написа в личната си страница в социалната мрежа "Инстаграм", че бъдещето е далечно, правейки намек, че все пак нещата могат да се оправят.

Това става само няколко дни след сканадалните изказвания на неговия агент Мино Райола, който в интервю за изданието "Туторпорт" заяви директно, че французина не е щастлив от "Олд Трафорд" и времето му в Манчестър е приключило.

"Винаги съм се борил и винаги ще се боря за Манчестър Юнайтед, съотборниците ми и феновете. Бла, бла (французинът явно визира многото коментари по темата за неговото бъдеще) няма значение. Бъдещето е далеч, единствено днес има значение и аз съм 1000% замесен! Винаги сме силни заедно.

Всичко между мен и клуба е ясно и това никога няма да се промени. Когато не знаеш какво се случва вътре (в клуба), недей да говориш," написа световния шампион с Франция. Той завършва с тагове гласящи - говори истината или замълчи, Юнайтед, говори на ръката.

Вчера Погба бе титуляр и прекара на терена 90 минути в безличното дерби на Манчестър между Юнайтед и Сити, завършило 0:0.

Предпазлива игра в дербито на Манчестър и 0:0

Предпазлива игра в дербито на Манчестър и 0:0

През първото полувреме имаше все пак голови положения