Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Оле Гунар Солскяер отново демонстрира вяра в собствените си сили и тима, въпреки загубата на "червените дяволи" от Манчестър Сити с 0:2 насред "Олд Трафорд".

"Много е трудно да се говори в момента, защото започнахме мача лошо и пасивно. Когато те поведат, винаги е трудно. Давид ни задържа в мача с някои добри спасявания, след което те отбелязаха гол, който винаги вкарват - Кансело влезе наказателното поле и центрира към далечната греда.

Знаехме, че това ще се случи и не трябваше да го допускаме. Разбира се, те играха добре. Не ти дават възможност да им отнемеш топката. Ние обаче не бяхме на нашето ниво, на нашите стандарти. Все още не си вярваме, когато владеем топката.

Пеп Гуардиола: Солидно представяне, добър мач и заслужена победа над Юнайтед

Пеп Гуардиола: Солидно представяне, добър мач и заслужена победа над Юнайтед

Аз съм много взискателен, но съм удовлетворен, споделя специалистът

Да, в момента ние сме далеч от топ отборите. Бяхме започнали да изглеждаме по друг начин и трябва да се върнем към това. Започнахме да изглеждаме като истински отбор в края на миналия и началото на новия сезон. Трябва да се върнем към това.

Били сме в тази ситуация няколко пъти. Периодът от последния мач, който изиграхме тук, бе много тежък. Не мога да се вгледам в себе си и да кажа, че това е начинът, по който искам Манчестър Юнайтед да играе.

През цялото време имам добра комуникация с клуба. Ние сме много откровени и честни със ситуацията. Работя в Ман Юнайтед и искам да дам най-доброто от себе си. Докато съм тук, ще направя каквото мога, за да подобря нещата и да се върнем към това лице, което бяхме започнали да показваме", каза Солскяер.

Манчестър Сити победи Манчестър Юнайтед с 2:0 във Висшата лига

Юнайтед капитулира и в дербито на Манчестър

Двата гола паднаха през първото полувреме