Мениджърът на английския Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер сподели, че е напълно готов за мига, в който кризата с коронавируса ще отмине и първенството ще бъде подновено. В момента шампионата на Англия е спрян поне до 30 април, когато в страната се надяват да могат да подновят битките в Премиър лийг. В това време норвежкият специалист поддържа постоянен контакт със своите играчи.

Манчестър Юнайтед си хареса заместник на Погба

Манчестър Юнайтед си хареса заместник на Погба

"Червените дяволи" имат интерес към Саул Нигес

"Разбира се, че поддържам връзка с играчите, но сега е различно, защото съм свикнал да прекарвам часове наред с тях всеки ден. Водим разговори и си пращаме съобщения по WhatsApp, като правим планове за времето, когато ще подновим тренировки. Но в момента нищо не е ясно. Дори не сме сигурни на 100%, че първенството ще бъде подновено и кога. Все пак това е хубавото на технологиите и ние сме късметлии в това отношение. Можем да се виждаме, да си пращаме съобщения и да получаваме отговори веднага, а можем и по старомодния начин просто да говорим по телефона. Така че поддържаме контакт постоянно", заяви Солскяер.

В същото време наставникът призна, че се радва, че сега има възможност да прекара повече време със семейството си.

"Аз съм добре, семейството ми е добре. Една от лошите страни на футбола е, че не можеш да отделяш достатъчно време на близките си. Но сега нещата се обърнаха и аз съм постоянно с тях, а това е доста приятно", каза Оле Гунар Солскяер.

Снимка 470881

Източник: twitter