Манчестър Юнайтед ще предложи на своя талант Алехандро Гарначо най-дългия договор в историята на клуба и той може да се пенсионира там.

Според The ​​Mirror "червените дяволи" са възхитени от представянето му и планират контракт от осем години, нещо невиждано досега в клуба.

Днес Гарначо печели седем хиляди лири стерлинги на седмица, а с новото предложение той би получил 32 000, тоест почти пет пъти повече, пише "Труд". Нападателят е предпоследният играч в скалата за заплати на Юнайтед, класиран само пред друг млад играч: шведът Антъни Еланга (£5,500 на седмица).

В Юнайтед очаровани от професионализма на Вегхорст

В Юнайтед очаровани от професионализма на Вегхорст

"Червените дяволи" може да купят играча през лятото

Във всеки случай офертата все още не е официално представена и продължителността на договора не е убедителна за семейството или обкръжението на играча, но тимът се опитва да постигне споразумение възможно най-скоро, за да разсее заплахата от други клубове на европейския континент.

Сегашният му договор е до юни 2024 г., но аржентинецът отхвърли първото предложение за подновяването му. Реал Мадрид, който залага на млади обещания, за да могат да избухнат в клуба, Ювентус, който започва да се превъоръжава, и Атлетико Мадрид се интересуват от младока.