Нападателят Златан Ибрахимович припомни периода си в Манчестър Юнайтед , където играеше през 2016-2018. Ибра направи това в автобиографията си. 

"Едно нещо ме изненада: всички мислят за Манчестър Юнайтед като за топ клуб, един от най-богатите и най-мощните в света, а отвън ми се струва, че това е така. Но когато стигнах там, открих дребен  манталитет.

Веднъж бях в хотела с отбора преди мача. Почувствах жажда, затова отворих минибара и изпих малко плодов сок. Играхме и после се прибрахме.

Времето мина. Заплатата ми пристигна. Обикновено не я поглеждам. Правя това само в края на годината, за да сумирам приходи и разходи. Но тогава, не знам защо, ми стана любопитно и разбрах, че са отписали един паунд от месечната ми заплата.

Този път свързват Коутиньо с Манчестър Юнайтед

Този път свързват Коутиньо с Манчестър Юнайтед

Последната дума ще има Ралф Рангник

Обадих се на мениджъра на отбора: "Извинете, защо ми приспадна паунд от заплатата?" Той каза: "Това е за плодов сок от минибара." — Сериозно ли се шегуваш? Попитах. "Не. Тук, ако поръчате нещо, трябва да платите за това ", отговори мениджърът.

Разбира се, но не дойдох в хотела по свое желание. не съм бил на почивка. Това е моето работно място. Ако трябва да играя и съм жаден, трябва да пия. Не мога да изляза на терена дехидратиран.

Можеш ли да повярваш? ? Нищо подобно няма да се случи в Италия. Това са нюансите, които имат значение и предизвикват уважението на играчите.

Всеки ден ме караха да показвам документите си, за да стигна до базата. Спускам прозореца и казвам на човека на портата: "Слушай, приятелю, аз идвам тук всеки ден от месец. Аз съм най-добрият играч в света. Ако все още не ме разпознавате, значи сте на грешната работа", пише шведът в автобиографията си.