Бившият нападател на Манчестър Юнайтед - Димитър Бербатов, вярва, че отборът може да се бори за титлата, стига да запази постоянството си. 

"Последните няколко години бяха трудни за Юнайтед, но тимът е длъжен да се бори за титлата. Всеки сезон е различен и винаги са възможни възходи и падения. Манчестър Юнайтед се нуждае от още подкрепления, но не е невъзможно да се бори за титлата", каза българинът.

Той похвали португалския плеймейкър Бруно Фернандеш, с чието идване през зимата започна и възходът на тима. "Духът на целия отбор се промени след пристигането му. Той се вписа отлично и успява да свърже атаката и нападението. Той пое смело цялата отговорност и засега е невероятен. Мисля, че Бруно е приятната изненада на сезона, защото обикновено един играч не може да направи такива промени сам", добави Бербатов.

"Винаги ще има съмняващи се, но повечето хора са наясно, че мениджърът се нуждае от време, за да сътвори нещо. Разбира се, че винаги има препятствия, но Оле показа, че може да ги преодолява. През следващия сезон ще му бъде по-трудно заради очакванията в Шампионската лига, но засега трябва да сме доволни от неговото развитие. Мисля, че играчите го обичат и това си личи по начина, по който се представят на терена", завърши Бербатов.

Манчестър Юнайтед е близо до привличането на Раул Хименес

Манчестър Юнайтед е близо до привличането на Раул Хименес

Все още няма договорена цена за нападателя на Уулвърхямптън