"Ливърпул ще спечели лигата, Манчестър Сити има проблеми", това казва Джейсън Кънди, който твърди, че солидната защита на "червените" ще им помогне да спечелят така жадуваната титла този сезон.

Според него "гражданите" не могат да защитят титлата си във Висшата лига и да спечелят требъл без Аймерик Лапорт. Централният защитник на Сити може да отсъства за цели шест месеца, след като му бе направена операция на коляното. Футболистът се контузи по време на победата на Сити с 4:0 над Брайтън преди международната почивка. Отсъствието на французина се усети още при поражението от Норич с 3:2. Тази загуба позволи на Ливърпул да увеличи преднината си на Сити с 5 точки вече.

"Манчестър Сити не могат да спечелят титлата без Лапорт," каза бившият защитник на Челси. "Изгубиха Венсан Компани, без него Лапорт е най-добрият им защитник, а той ще отсъства дълго време. Сити имат проблеми и Ливърпул ще спечелят титлата този сезон. Ливърпул са по-добрият отбор дефанзивно. Джо Гомес е трети избор за централен защитник. Той не може да влезе в момента, но е по-добър от защитниците, които Ман Сити в момента има".

Шок и ужас за Сити, Норич пречупи "гражданите" на "Кароу Роуд"!

Шок и ужас за Сити, Норич пречупи "гражданите" на "Кароу Роуд"!

Точни в полза на победителите бяха Кени Маклийн, Тод Кантуел и Тийму Пуки