Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов сподели очакванията си за предстоящия мач с Копенхаген утре. 

"Очаквам първо доста труден двубой. Копенхаген е доста добър отбор, показа го в групите. Смятам, че имаме сили и вярвам в силите и класата на нашия отбор да покажем, че сме по-добрият отбор и да излезем с един добър резултат от първия двубой и в крайна сметка да излезем победители. Не можеш да кажеш дали ще бъде мача спокоен или не. Смятам, че утре няма да има поне за мен много работа и се надявам да няма, хората пред мен да са успели да неутрализират играчите на Копенхаген. Дай Боже да измръзна утре, както се казва". 

Георги Дерменджиев: Възможно е да има тактическо надлъгване, не очаквайте задължително голово шоу

Дерменджиев: Възможно е да има тактическо надлъгване, не очаквайте задължително голово шоу

"Това е сериозен опонент, всичко е възможно"

"Надяваме се да дойдат колкото може повече хора, не само фенове на Лудогорец, въобще хора, които гледат футбол,. Прогнозите са за едно меко време февруарско. Тази подкрепа ни е необходима, а аз мога да обещая, че хората няма да останат разочаровани и ще успеем да ги зарадваме с една интересна игра".

"Ние никога не сме играли за 0:0. Не смятам, че отново ще играем за 0:0, но ако не допуснем гол, това е в наш плюс, тъй като аз вярвам, че моите колеги в предни позиции ще вкарат както утре, така и в другия двубой".

"Нашият отбор върви крачка по крачка. Играхме Лига Европа, успяхме дори от групите да излезем, влязохме в групите на Шампионска лига, пак Шампионска лига, излязохме от групите в Лига Европа. Вече сме настроени и готови отново за емоцията Лига Европа, европейска сцена".

Стале Солбакен: Лудогорец е фаворит срещу Копенхаген

Треньорът на Копенхаген: Искам 1:1 срещу Лудогорец

"Надяваме се да отстраним българите"