Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев сподели мнението си за следващите срещи на тима - с ЦСКА за Купата на България, а след това и от плейофната фаза на Първа лига.

"Искам да изглеждаме по-добре от отбора на ЦСКА. Два сериозни мача срещу добър опонент. Самата атмосфера ще предразположи двата отбора да представят добра футболна продукция, която да удовлетвори хората. Имаме своите амбиции и се надявам да продължим.

От Лудогорец забраниха хладното и огнестрелно оръжие, както и спрейовете със защитен газ за дербито

От Лудогорец забраниха хладното и огнестрелно оръжие, както и спрейовете със защитен газ за дербито

Феновете на ЦСКА ще могат да си закупят билети в деня на мача

Винаги има вариант физическите сблъсъци да доминират. Когато се срещнат два сериозни отбора, понякога футболът отива в периферията. Нашият отбор е сериозен, с добри футболисти. При нас водещо е футболът и се надявам така и да бъде.

По 15 000 лева на човек в ЦСКА при две победи срещу Лудогорец!

По 15 000 лева на човек в ЦСКА при две победи срещу Лудогорец!

Предвидените премии в Разград са наполовина

Провокации винаги има. Сблъскват се 11 срещу 11 характера. Нормално е да има по-сериозни футболни стълкновения. Няма как да го избегнеш. Но при нас водещ ще е футболът. Отборът е свикнал да играе при всякаква обстановка - както в България, така и в чужбина. Не е от голямо значение къде играем - дали като домакин, или гост. Свикнали сме да играем навсякъде.

По никакъв начин няма да подценим мача за Купата, защото и той има някаква стойност. Първенството е по-важно, но ще играем и за Купата.

Николай Йорданов ще свири двубоя Лудогорец - ЦСКА за Купата на България

Ясен е съдията на двубоя Лудогорец - ЦСКА за Купата на България

Сблъсъкът е в сряда от 18:30 часа

Възможно е да направя ротации, защото времето за възстановяване не е толкова голямо. Имаме и състезатели, които са с контузии. Нужни са ротации, а отборът има 20 равностойни футболисти. Затова ротациите не ме притесняват.

Споделям, но донякъде мнението на Любо Пенев, че мачовете са шампионски, защото има и други мачове, а виждате, че всички се представят добре. В момента ЦСКА е в по-добро спортно-техническо състояние от Левски, но това не означава, че са по-добри", каза треньорът на Лудогорец.