ПФК Лудогорец и полицията в Разград ще вземат сериозни мерки за опазване на обществения ред преди, по време и след предстоящия утре мач с ЦСКА от 1/4-финалите в турнира за Купата на България.

Клубът напомня, че от съображения за сигурност фенове с артикули на гостуващия клуб няма да бъдат допускани в секторите с привърженици на домакините. Достъп до стадиона няма да имат лица в нетрезво състояние и такива, употребили наркотични вещества. Внасянето на остри и опасни за здравето предмети, както и използването на пиротехнически средства е абсолютно забранено.

По 15 000 лева на човек в ЦСКА при две победи срещу Лудогорец!

По 15 000 лева на човек в ЦСКА при две победи срещу Лудогорец!

Предвидените премии в Разград са наполовина

Достъпът с хладно и огнестрелно оръжие, както и спрейове със защитен газ, също е забранен. Стадион "Лудогорец Арена" разполага със система за видео наблюдение, благодарение на която нарушителите ще бъдат идентифицирани от органите на реда.

Николай Бодуров: Това са истинските мачове, удоволствие е да играеш в тях

Николай Бодуров: Това са истинските мачове, удоволствие е да играеш в тях

"Вече се чувствам отлично"

В момента билети за мача се продават на клубната база, а в сряда от 10:00 часа ще работи и касата на улица "Васил Левски".

Феновете на ЦСКА ще могат да си закупят билети в деня на мача от гишето на новия сектор "Гости". Касата отваря в 12,00 ч. ПФК Лудогорец обръща внимание на привържениците на ЦСКА, че на входа на сектор "Г" има турникети и по тази причина е необходимо да спазват указанията на стюардите при влизането в сектора.

Николай Йорданов ще свири двубоя Лудогорец - ЦСКА за Купата на България

Ясен е съдията на двубоя Лудогорец - ЦСКА за Купата на България

Сблъсъкът е в сряда от 18:30 часа

В сряда "Лудогорец Арена" ще отвори врати два часа преди началото на двубоя - в 16,30 ч. Всички фенове подлежат на щателна проверка по входовете. По тази причина клубът призовава привържениците да оказват съдействие на стюардите и органите на реда.

ПФК Лудогорец приканва феновете да се възползват от предварителната продажба на билети и да дойдат на стадиона по-рано, за да се избегне струпване по входовете и да се облекчи пропусквателният режим. Документът за самоличност и декларация за малолетни посетители са задължителни! ПФК Лудогорец напомня, че за мачовете от Лига Европа и първенството на Първа лига на стадиона се влиза само срещу документ за самоличност, който трябва да бъде показан на органите на реда. Съгласно чл.8, ал.7 от закона за Закрила на детето мaлолетните и непълнолетни лица ще бъдат допускани срещу попълнена декларация от придружител. Търсете бланките на касите на "Лудогорец Арена" и ги попълвайте стриктно, за да се улесни пропусквателният режим на стадиона непосредствено преди началото на мача.

Стойчо Стоев има само едно колебание около стартовите 11 на Лудогорец за битката с ЦСКА

Стоев само с едно колебание около стартовите 11 на Лудогорец за битката с ЦСКА

Ренан застава на вратата