Кипърският нападател Пиерос Сотириу потвърди пред Goal.com, че преминаването му в Лудогорец е само формалност. ТОПСПОРТ вече Ви информира, че "орлите" са се спрели именно на голмайстора на Астана за нов нападател. 

"Истината е, че имах предложение от Арис. ПАОК ме желаеха преди, това за АЕК е ново. Имах предложение и от Академия Пушкаш. Според мен този отбор ще стане шампион на Унгария през следващите години", каза нападателят. 

"Не подценявам кипърския футбол, нито кипърските отбори. Те са много добри и играят в Европа. Но мечтите ми се сбъдват в чужбина. Колкото съм повече зад граница, толкова повече научавам и се подобрявам. Определено ще се върна в Кипър някога. В момента искам да играя в чужбина. Можех да се върна в родината през януари, ако исках". 

"Договорът ми с Астана е един, този с Лудогорец - съвсем различен. А едва ли в Кипър има отбор, който да ми предложи това, което ще ми дава българския шампион. А и знам, че ако сега се прибера в Кипър, едва ли някога ще напусна родината", допълни нападателят.

Лудогорец победи Динамо (Тбилиси) с 3:1 в контрола

Пореден обрат и нова победа за Лудогорец на турска земя

"Орлите" подчиниха грузинския гранд Динамо (Тбилиси) с 3:1