Старши треньорът на Лудогорец - Ивайло Петев - няма проблеми по окомплектоването на състава за сблъсъка с Нордселанд, като ще може да ползва всички играчи с изключение на трайно контузените. В строя се завърна и германецът Марсел Хайстер. Той пропусна последните двубои заради травма, но вече е напълно възстановен.

И дори се очаква да започне тази вечер в сблъсъка срещу датчаните. Ако все пак Петев реши да не прибързва с пускането му в игра, вляво на отбраната ще действа испанецът Сон. Вдясно ще е Аслак фон Витри, който игра силно срещу Левски на "Герена". В центъра на защитата пред вратаря Падт ще са Оливие Вердон и Ноа Сонко Сундберг.

Нордселанд - Лудогорец, 7:1, (Развой на срещата по минути)
на живо

Нордселанд - Лудогорец, 7:1, (Развой на срещата по минути)

Шампионите бяха безпомощни

В София колеблив бе халфът Иван Йорданов. Националът бе заменен на почивката от Педро Hapecu. Кой от двамата да започне - това също е дилема пред Петев. По-вероятно е обаче на терена да е Йорданов.

Останалите в полузащитата ще са Клод Гонсалвеш и Якуб Пьотровски. По крилата ще нападат Бърнард Текпетей и Кайо Видал, а за върха на нападението отново ще бъде предпочетен бразилецът Руан Крус пред аржентинеца Матиас Тисера.

Треньорът на Нордселанд Йоханес Торуп няма проблем с контузени играчи./ "Тема спорт"