Международният юношески турнир VIVACOM CUP бе открит официално на стадион "Гнездо на орли" в Разград. В тазгодишното му издание, освен домакините от Лудогорец, участват още Цървена звезда (Белград), румънският Академия Хаджи и New stars от Северна Македония. Младите таланти са от набор 2007.

"Всички очакваме красив футбол, без значение кой ще е победителят. Най-важно е да създадете добри приятелства, защото съм убеден че много от вас ще станат големи футболисти и след време ще се срещате по терените в Европа", заяви изпълнителният директор Ангел Петричев при откриването на турнира.

VIVACOM CUP ще се проведе в три поредни дни, като четирите отбора ще играят по системата всеки срещу всеки. Мачовете ще са с две полувремена от 35 минути, с 10 минутна почивка между тях.

Класирането ще се определи по броя на спечелените точки. При равен брой точки ще е важен резултатът от преките двубои. Ако и това не е достатъчно, ще се гледат головата разлика и броя на отбелязаните голове. При червен картон изгоненият състезател ще бъде заменян с нов.

Валдас Дамбраускас: Работихме много и имаме подобрение от миналата година

Валдас Дамбраускас: Работихме много и имаме подобрение от миналата година

"Вярвам, че реваншът няма да е много по-различен от това, което беше в Словения"