Босът на Лудогорец Кирил Домусчиев даде интервю пред колегите от Канал 3. Собственикът на "орлите" заяви, че титлата още не е спечелена, защото шест точки са малка преднина. Той добави, че Лудогорец не е вадил томахавка срещу никого, за да я заравя. Бизнесменът бе категоричен, че Димитър Димитров има договор за една година и треньорската смяна не е актуална тема в момента. 

"Има още важни мачове. Не трябва да подценяваме отборите от първата шестица. Всеки мач е дерби. Силите са изравнени. Всеки отбор гони някакви цели. Само Верея играе за честта си. Трябват ни още поне 3-4 победи, за да спечелим титлата. Имах чувството, че ще победим Левски. До последно вярвах, че ще вкараме гол. 

Шеф в Лудогорец предупреди: Трябва да сме предпазливи в изказванията

Шеф в Лудогорец предупреди: Трябва да сме предпазливи в изказванията

"Има още 7 мача, в които всичко може да се случи", заяви Ангел Петричев

Лудогорец винаги прави чудеса в края. Така се случва и в срещите ни в Европа. Митрев е феноменален вратар и направи много спасявания. Шест точки за малко и всяка грешка може да струва скъпо. 

Херо си има договор и за догодина. Тази тема не е актуална.

Лудогорец има европейско поведение. Надявам се и колегите от ЦСКА да се държат европейски. Виждате, че ние не коментираме реферите - картони, наказания и подобни неща. Ние томахавка срещу никого не сме вадили, за да я заравяме. Не помня някой наш треньор да е коментирал съдиите. Някои хора се опитват да ни вкарват във филми.

Лудогорец победи Левски с 1:0

Лудогорец удари страхлив Левски с куриозен гол и посегна към титлата! (ВИДЕО)

Разградчани остават на 6 точки пред ЦСКА

Дано Левски играе в сряда както срещу нас. Не ми се занимава с простотии, защото после пак ще кажат, че съм извадил томахавката. Не трябва да създаваме напрежение.

Питайте БФС кои президенти оказват натиск на съдиите, те по-добре знаят. Всеки клуб трябва да се научи да преглъща неуспехите и да се радва на успехите. Нямам предпочитания кой ще спечели Купата на България", заяви Домусчиев.