Босът на Лудогорец Кирил Домусчиев говори, след като отборът получи деветата поредна титла на България. Бизнесменът обяви, че бюджетът на "орлите" ще бъде намален наполовина. Той добави, че е дал съвет на Наско Сираков. 

"Почваме да мислим за следващия месец, евротурнири, новото първенство, нормално. Говорим си за селекцията, имах разговои с ръководството и с треньора. Всяка година емоциите са различни, имало е моменти, когато сме печелили в последния мач. Тази година интригата не можа да бъде до края, но пък имахме сериозно препятствие с пандемията, карантината. Радвам се, че отново сме на стадиона и се надявам да се върнем към нормалния живот", започна Домусчиев.

Лудогорец победи Левски с 3:0 у дома

Лудогорец не се смили над Левски, "сините" ще треперят до последно за Европа

3:0 за "орлите" в Разград

"Нашата цел не е била да създаваме династия, а да играем красиво и ако може да побеждаваме. Никога не съм си поставял за цел да печелим всяка година, винаги сме имали за цел качеството на играта ни. Сега Шампионската лига ни е приоритет. Нямам преки наблюдения от работата на Павел Върба, това, което виждам ми харесва, харесвам работата ми, ще помогне за подмладяването на отбора. Пандемията при всички положения създава сериозни затруднения пред бизнеса, но не ме е отдалечила от отбора. В днешно време има интернет, телефони". 

"Качеството на нашата игра трябва да се запази - бърза игра, красива игра. Оттам нататък целите са шампионската титла и Европа. Грандовете трябва да се стабилизират. Имахме среща с хората от Левски, казах им някои идеи, които биха полезни за стабилизирането на Левски. Всичко зависи от феновете на Левски. Ако раздадат милион членски карти, по 10 лева са 10 милиона лева. Не мисля, че за всеки фен е проблем да даде 10 лева на година. А имат и по-богати фенове", продължи бизнесменът.

Петричев: Пътищата ни с Марселиньо отново ще се срещнат

Петричев: Пътищата ни с Марселиньо отново ще се срещнат

"Нямам любима титла, всяка една е коствала много труд"

"Качеството на нашата игра трябва да се запази - бърза игра, красива игра. Оттам нататък целите са шампионската титла и Европа. Грандовете трябва да се стабилизират. Имахме среща с хората от Левски, казах им някои идеи, които биха полезни за стабилизирането на Левски. Всичко зависи от феновете на Левски. Ако раздадат милион членски карти, по 10 лева са 10 милиона лева. Не мисля, че за всеки фен е проблем да даде 10 лева на година. А имат и по-богати фенове".

Най-хубавите моменти бяха победите в евротурнирите срещу сериозни клубове. Когато икономиката не е добре, ще е още по-зле за футбола. Намалихме с 50% бюджета, намаляме и парите за селекция. Марселиньо ли? Той стана на 36 години, в същото време има финансови претенции, който клубът не може да удовлетвори. Сметнахме, че е по-добре да подмалдим състава. Тази година ще имаме и Лудогорец 3. Това са деца до 18 години, които ще играят във "В" група. Мечтата ми е да обновим отбора, да започнат новите футболисти да играят по-редовно, да показваме хубав футбол. Вярвам, че ще постигнем добри резултати. Естествено, мечтата е евротурнирите", заяви Кирил Домусчиев.

Марселиньо: Дадох всички от себе си за Лудогорец

Марселиньо: Дадох всички от себе си за Лудогорец

"Обичам клуба и България"