Играчът на Лудогорец и бивш на ЦСКА Кирил Десподов коментира победата с 1:0 над "червените". 

"Лично моето мнение е, че категорично надиграхме ЦСКА. Втората част те взеха инициативата и нямахме добри атаки. Всички в отбора знаеха, че това е най-важният мач. Не само аз, а и другите и мисля, че създадохме много повече атаки от тях", каза Десподов.

"Играех си моята игра. Излезнах и наистина бях от другата страна, беше малко странно, но няма как. Исках да вкарам гол, защото както знаете, головете ми липсват. Създавам много положения и асистенции, но те ще си дойдат. Всеки път има нерви на този мач, "горим" в играта. Имаше провокации, но няма проблем, аз ги приемам нормално. Даже накрая подадох ръка на момчето (б.р - Кох), казах му "Good luck" на английски. Той ме хвана за врата нещо.

ЦСКА със сигурност взе инициативата второто полувреме, не знам защо се дръпнахме назад, но се радваме, че не допуснахме гол".

Бърнард Текпетей: Знаех, че ще спечелим, независимо от всичко

Бърнард Текпетей: Знаех, че ще спечелим, независимо от всичко

"Беше важно за мен да вкарам"

"Не мисля, че някой играч на Лудогорец да е бил напрегнат. ЦСКА излезе по-напред да пресира през втората част, но това е. Според мен всеки един отбор има проблеми, когато го пресират. Когато излезеш от пресата, имаш ли бързи играчи, както нас, се създават много контраатаки за противника. ЦСКА имат добри играчи и са добър отбор. Те са основният ни конкурент за титлата и ще ни създават проблеми. Днес просто така се получи, че днес бяхме по-добрият отбор, който отбеляза гол.

Лудогорец победи ЦСКА с 1:0

Лудогорец удари ЦСКА с гол от съблекалнята, "армейците" без удар във вратата

Разградчани се откъснаха на 6 точки пред "червените"

Аз се чувствам много добре тук и се вижда на терена. Няма какво да се заблуждаваме - има много мачове и първенството не е свършило. Не са 20 точки преднина, а само шест", завърши Кирил Десподов.