Треньорът на Лудогорец - Анте Шимунджа заяви, че предстои още работа за "орлите" в последната третина на игрището.

"Доволен съм от представянето. Планираното е свършено. Искаме да владеем и да комбинираме, с доста ротации. От физическото ниво съм доволен. Вчера през първото също играхме много добре. Разликата е, че тогава не вкарахме, а днес успяхме. Когато вкараш е по-лесно, защото не натискаш и резултатът те устройва.

За да си клиничен в атака за 10 дни, което е дълъг период, трябва да работиш. Накрая ще работим върху финалната третина. Днес вкрахме три попадения, но за жалост не във всички мачове се справяхме така. Ако трябва да говоря за генерална оценка за Банско и Австрия...доволен съм. Клубът ни даде възможност да тренираме при отлични условия и да създадем страхотна група. От тази подготовка оставам с много добро и положително мнение.

Единствено Десподов се подготвя индивидуално, защото дойде с лека травма от националния отбор. Деликатно е, има мускулна травма. В Разград ще тренира с гурпата. Надявам се скоро да направи и цяла тренировка и да вдигне физическо ниво. Спас просто падна, надявам се да е само това", каза Шимунджа.

Лудогорец победи Нюрнберг с 3:0

Лудогорец завърши подготовката си в Австрия с престижна победа

Вижте подробности