Дните на Данило Дончич начело на Локо (София) изглеждат към своя край, твърди "Тема Спорт". Днешният двубой с Етър на "Ивайло" е в графата "задължителни" за "червено-черните".

Те започнаха с три точки при визитата на Хебър и дадоха надежди на феновете си, но преди седмица бързо бяха приземени с 0:2 от Крумовград у дома.

След визитата на Етър предстоят 4 здрави сблъсъка за "железничарите" - със Славия, Лудогорец, ЦСКА и Черно море. Едва в уикенда на 6-7 април след паузата за националните отбори идва преодолим съперник в "Надежда" - Берое.

Затова и двубоят с Етър днес е последен шанс за Данило Дончич да се качи на спасителния локомотив. Сред опциите за евентуален нов наставник е Иван Колев, който вече води "червено-черните" в кариерата си и ги вкара в Първа лига.

В "Надежда" търсят заместник на Данило Дончич още от зимната подготовка, но тогава са решили да му гласуват доверие.

Днес на "Ивайло" Локо (Сф) ще бъде без един от най-добрите си играчи - Франса. Бразилският нападател на "червено-черните" е наказан заради натрупани картони. Вместо него атака ще води Димитър Митков. Калоян Кръстев продължава да лекува контузия. Ивайло Найденов все още не е готов на сто процента.

Локо (Сф) не успя да се разбере с юноша на Левски

Локо (Сф) не успя да се разбере с юноша на Левски

Преговорите са ударили на камък