Ръководството на Локомотив (София) не успя да постигне разбирателство с Мартин Петков. В "Надежда" разчитаха да подсилят отбора с юношата на Левски, но удариха на камък. Те имаха уговорка да го чакат до последния ден на трансферния прозорец.

Нападателят бе уверил, че ще облече фланелката на червено-черните, ако не си намери отбор в чужбина. Явно обаче той продължава да изчаква по-примамливо предложения извън граница. И засега няма намерение да се обвързва с "железничарите".

Още една лоша новина за Дончич и Локомотив (София)

Още една лоша новина за Дончич и Локомотив (София)

Тейшейра е със счупена скула

Локомотив е доста колеблив през кампанията и като нищо може да му се наложи да се бори за оцеляването си. На старта на пролетния дял възпитаниците на Данило Дончич победиха с 1:0 Хебър като гост. След това обаче се провалиха в домакинството на Крумовград, което бе загубено с 0:2. Така столичани са само на 3 точки пред Пирин. Орлетата пък са на 14-ата позиция, която праща на бараж за оставане в елита срещу тим от Втора лига.

В "Надежда" за пролетта остава вратарят Бубакар Гай. Гамбийският национал бе спряган за чуждестранни клубове, но до негов трансфер така и не се стигна.