Старши треньорът на Локомотив (София) Красимир Балъков беше щастлив след победата на своя тим с 3:0 като гост на Берое в Стара Загора. Победата осигурява на "червено-черните" оставането в елита и догодина.

"Дойдоха положенията и в най-подходящото време вкарахме първи гол, за да се успокои мача. След това отбелязахме втори, 2:0 е резултат, който може да се обърне в двете посоки. Момчетата се вложиха във второто полувреме и с третия гол затворихме мача", сподели Балъков.

"Искам да похваля всички в този клуб. Първо собственика Иван Василев, който е истински локомотивец. Нека тази победа да бъде за него и за феновете. Както и за тези, които дойдоха до Стара Загора, както и за тези, които не идват на мачовете. Призовавам за обединение в Локомотив (София). Похвала и за футболистите, защото са с качества и за два дена разбраха какво искам", продължи той.

"Давам почивка на футболистите утре, след това ще се възстановим и последния мач ще го изиграем като всички други. Етър, въпреки че изпадна, игра коректно и лоялно, аз съм от Велико Търново и ги поздравявам", заяви Балъков.

Локомотив (София) остава в елита след чудесна победа над Берое!

Локомотив (София) остава в елита след чудесна победа над Берое!

Вижте подробности