Локомотив (Пловдив) е на път да остане без типичен опорен халф за предстоящото дерби с Ботев (Пловдив), пише "Меридиан мач". Двата тима се изправят един срещу друг в първия си двубой от пролетния дял. Битката е в неделя от 14:30.

В четвъртък новото попълнение на "смърфовете", Миховил Клапан, си е ударил главата при падане в банята. Хърватинът е обяснил, че му е прилошало и е изгубил равновесие. Лекарите са установили, че причината е ниско кръвно налягане. Вчера футболистът мина прегледи в болница и стана ясно, че най-вероятно отпада от състава за дербито.

Дуо от Локо (Пловдив) чака нови договори

Дуо от Локо (Пловдив) чака нови договори

Милош Петрович и Йосип Томашевич все още не са преподписали със "смърфовете"

На вчерашната тренировка контузия е получил и другият основен играч в средата на терена - Петър Витанов. Той със сигурност няма да може да се възстанови за дербито и треньорът Бруно Акрапович ще трябва да прави сериозни вътрешни размествания.

Травмите на Клапан и Витанов са още по-неприятни на фона на това, че сърбинът Милош Петрович, който също бе използван като опорен халф, е с увредени връзки на коляното, заради което пропусна зимния лагер в Турция и няма да може да тренира поне до края на месеца.