Притежаващият 50% от акциите на Локомотив (Пловдив) - Христо Крушарски заяви, че му предстои среща с настоящето ръководство, на което ще се търси разбирателство. Ако то не пожелае да се срещне с бизнесмена, тогава той ще поиска свикването на Общо събрание.

Собствениците на Локомотив (Пловдив) взимат властта в Миньор

Собствениците на Локомотив (Пловдив) взимат властта в Миньор

За това намекна преди 2 дни и кметът на града Станислав Владимиров

"Аз говоря от мое име и само от мое име. Първо, ще седна да говоря, не обичам да говоря през медиите с човек, с когото имам лични взаимоотношения. Ще седнем да се разберем и тогава ще разберете за какво става въпрос. Става въпрос, че 50% са си мои, 50% са при тях. Това е истината, друга няма. Те управляват сега. Като седнем да си говорим, ще разберем кой накъде е и за какво се бори, това е.

Ние си решаваме неща, които са между нас си. Няма никакво отношение по въпроса с отбора. Феновете, ако не са спокойни в моето действие, не знам от какво ще са спокойни. Това, което аз правя е само в интерес на Локо и на никой друг. Моят интерес е на заден план. Това, което имам да взимам, да давам, си е лично мой проблем и никога няма да се отрази на Локомотив Пловдив.

Сърби повалиха Локомотив (Пд) в Турция

Сърби повалиха Локомотив (Пд) в Турция

"Смърфовете" с поражение от Младост (Лучани)

Всеки иска и аз искам. Аз като помагам на Рилски спортист, не значи, че съм цъфнал и вързал. Аз помагам чистосърдечно. Всеки има право да си прави сметка на джоба. Аз няма да коментирам (раздялата с трима основни футболисти). Когато аз не съм се месил и не съм взимал решения, те са го направили. Аз няма какво да кажа. Така са преценили, така са решили. Навремето взимах решенията сам и си носих кръста сам. Сега те са си взели решенията. Аз до Нова година бях казал, че няма да се меся и да сте чули нещо да кажа? Не, нали? Сега вече имам друго мнение. Като седнем да си говорим с тях, ще го разберете.

Имам 50% от акциите и те имат 50% от акциите. Това е. Аз вече съм пуснал всички документи, покани, писал съм. Ако имат желание да се срещнем, ще се срещнем. Ако нямат желание, ще трябва да търсим друг вариант да свикаме Общо събрание. То е свързано само с документалните неща. Да, Общо събрание, да си направим математиката. Като акционер ме интересува какво е финансирането на клуба. Аз знам в какво състояние оставих клуба, така че искам това да го видя. Аз притеснения нямам. Аз Локомотив го взех с шест милиона и го оставих с 500 хиляди. Повече от шест милиона. Оставих го с 500 хиляди", каза още Христо Крушарски пред колегите от dsport и "Дарик".

Томаш: Добре, че тази загуба е в контрола

Томаш: Добре, че тази загуба е в контрола

"Не трябва резултатът да ни влияе"