Локомотив (Пловдив) проявява сериозен интерес към нападателя на Берое - Димо Бакалов. Договорът на футболиста със заралии изтича в края на сезона. На този етап "зелено-белите" нямат намерение да му предлагат нов.

Бакалов премина под Аязмото преди началото на настоящата кампания. Тя обаче не е от най-успешните за него. Записал е едва 349 минути в 13 мача в елита, като не е отбелязал гол. При Димитър Димитров-Херо бе със статут на резерва, въпреки че дойде от шампиона Лудогорец, където се оказа ненужен след края на миналия сезон. "Лаута" е познато място за Димо Бакалов. Той носи черно-белия екип три сезона. 32-годишният футболист направи тогава добро впечатление и бе привлечен от разградчани.

Играчът все пак има някаква надежда, че с оглед промяната в политиката на заралии може и да остане. Привличането на централен защитник пък е приоритет в лятната селекция на Локомотив (Пловдив). Почти сигурно от "Лаута" след края на сезона си тръгват Даниш Алмейда и Лукас Масоеро, тъй като договорите им изтичат през лятото, пише "Тема Спорт".

Берое не обръща гръб на чуждестранните футболисти

Берое не обръща гръб на чуждестранните футболисти

Такива ще има в клуба и през следващия сезон