От Ливърпул официално обявиха, че мениджърът Юрген Клоп е подписал нов двегодишен договор, с които удължава настоящия си контракт с клуба. Сделката обвързва германския специалист с мърсисайдци до 2026 година.

Помощниците на Клоп - Пеп Линдерс и Петер Кравиц също преподписаха договорите си с Ливърпул.

"Бих могъл да използвам много думи, за да опиша как се чувствам - доволен, благословен, привилегирован и развълнуван. Има толкова много неща, които да обичаш на това място. Знаех го и преди да дойда, а сега го знам още по-добре. Както във всяка връзка, двете страни трябва да си подхождат. Зададох си въпроса дали е правилно да остана още и заедно с помощниците ми стигнахме до заключението, че отговорът е - да", коментира Юрген Клоп пред клубния сайт.

"От самото начало на моя престой собствениците са отдадени на клуба и това показва тяхното отношение към бъдещето му. Смятам, че работим в клуба, който се движи в правилната посока. Имаме ясна идея какво искаме и как да опитаме да го постигнем. Това винаги е добра начална позиция", каза още Клоп.

"Когато се появи възможността да преподпиша договор си, се запитах дали имам енергията и мотивацията да дам всичко, което това изключително място изисква от мениджъра си. Отговорът е много просто и той е, че съм влюбен в това място и се чувствам добре", добави германският треньор.

Ливърпул и Юрген Клоп започнаха преговори за нов договор

Ливърпул и Юрген Клоп започнаха преговори за нов договор

Ще се стигне ли до сделка?