Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разкри, че между него и Мохамед Салах вече няма никаква драма. Както е известно, преди седмица двамата влязоха в конфликт по време на двубоя на мърсисайдцисрещу Уест Хам. Те така и не разкриха какво точно са си казали.

Ето какво каза германецът на днешната пресконференция: 

"Въпросът вече е решен, няма проблем. Не знам как щяхме да се оправим, ако не се познавахме от толкова дълго време. Но двамата толкова много се уважаваме, че това не е проблем".

След скандала между двамата се засилиха слуховете, че след края на сезона Салах няма да остане на "Анфийлд". Със сигурност тогава си тръгва и мениджърът, заради което германецът не иска да коментира темата с бъдещето на нападателя.

"Трябва да свикнете, че това вече не е мой проблем. Не смятам, че трябва да говоря за това. Други хора ще вземат решение, особено самият Мо".

Въпросното напрежение между двамата се появи на фона на неубедителните резултат на тима, заради които "червените" вече нямат почти никакви шансове за титлата в конкуренцията на Манчестър Сити и Арсенал. На фона това Ливърпул поне си гарантира завръщане в Шампионската лига.

"Много съм щастлив, че се класирахме за ШЛ. Това е успех. Дали всички приемат това по този начин? Може би не.

Поне вече няма напрежение и би било яко, ако можем отново да покажем хубав футбол, защото последните няколко седмици бяха напрегнати за нас".

Заради чутовния провал на сезона: Ливърпул отменя парада за сбогуване с Клоп

Заради чутовния провал на сезона: Ливърпул отменя парада за сбогуване с Клоп

Ето подробности