Стражът на Ливърпул - Алисон Бекер смята, че чудото сътворено срещу Барселона на полуфиналите в Шампионската лига никога няма да бъде забравено. Самият той увери, че до дълбока старост ще разказва с вълнение историята за наглед невъзможното елиминиране на "блаугранас".

Джейми Карагър: Ако има възможност, Ливърпул трябва да си върне Коутиньо

Джейми Карагър: Ако има възможност, Ливърпул трябва да си върне Коутиньо

"Липсва ни футболист като него"

"Този спомен винаги ще бъде в мен. Ще разказвам тази история на децата и внуците си. Мисля, че можем да гледаме на нея и така - Божията воля е да спечелим трофея. Това е голямата ни цел. Атмосферата беше невероятна. Играх на "Анфийлд" срещу Ливърпул преди година и още тогава усетих каква голяма сила дават феновете на отбора. Те подлагат съперника на огромно напрежение. Не е лесно да играеш срещу нас на "Анфийлд", заяви Алисон.

"Без съмнение това беше спасяването срещу Наполи в последния мач от груповата фаза. Това бе последното докосване на топката, така че бих казал, че това спасяване може да бъде броено като гол. Разбира се, моите съотборници изиграха своята роля, което го прави още по-специално. Това е невероятна група от играчи".

Ливърпул вдига Роберто Фирмино за финала в Шампионската лига

Ливърпул вдига Роберто Фирмино за финала в Шампионската лига

Бразилецът вече се присъедини към съотборниците си