ЦСКА взе важната битка с Лиепая в Лигата на конференциите. Двата мача завършиха при резултат 0:0, а така приключиха и продълженията тук в латвийския курорт.

Дебютът на Стойчо Младенов се оказа обаче успешен след страхотно стечение на обстоятелствата при изпълнението на дузпи, където "армейците" ликуваха след 3:1!

Густаво Бусато се превърна в герой за столичния гранд след три отразени дузпи на противника и така ЦСКА продължава напред в третия кръг на турнира! 

Снимка 541070

Източник: Topsport.bg

ТОПСПОРТ проследи мача на живо:

Лиепая - ЦСКА, ще има дузпи!
на живо

Лиепая - ЦСКА, ще има дузпи!

Стойчо Младенов дебютира за пети път начело на "армейците"

Срещата премина доста скучно. В 23-ата минута Кайседо претендираше, че е извършено нарушение срещу него в наказателното поле на Лиепая, но главният съдия даде знак играта да продължи, а домакините не предложиха повторение на ситуацията.

След 180 секунди Миросавлиев изскочи на опасна позиция пред Густаво Бусато.

В 39-ата дойде големият шанс за Кайседо, но ударът му с глава бе отразен. Южноамериканецът посрещна центриране отдясно на Йоан Баи и за малко да открие резултата, ако не беше намесата на вратаря.

Няма и минута по-късно той изпусна още по-фрапатно положение, след като шутира сам срещу вратаря в обсега му.

Снимка 541057

Източник: Topsport.bg

Второто полувреме предложи много скучен футбол, като опасните положения в него трудно биха се наредили на пръстите на едната ръка. 

ЦСКА беще по-добрият отбор в продълженията и все пак заслужено ликуваха след рулетката на дузпите.