Капитанът на Левски Николай Михайлов даде пресконфереция заедно с треньора Станимир Стоилов преди важния реванш с ПАОК. Стражът сподели, че е щастлив, че "сините" се връщат на европейската сцена.

"Обстановката е спокойна, предстои последната тренировка. Надявам се да сме здрави, знаем какво да очакваме утре - една хубава европейска вечер. Подготвени сме за нея и за игра. Думата напрежение ми е малко странна. Преди всеки мач трябва да го има поне малко у футболистите, да ги държи живи, да са готови.

Станимир Стоилов: Ако издържим трудния изпит ПАОК, ще сътворим футболно чудо

Станимир Стоилов: Ако издържим трудния изпит ПАОК, ще сътворим футболно чудо

"Трябва да сме силни физически и психически"

Ще разберем утре по време на мача, надявам се публиката да не окаже влияние върху по-младите. В крайна сметка подготвили сме се добре. Както ние имахме феноменална подкрепа, ще ни липсва дванадесетият играч, ще ни подкрепят от България. Трябва да излезем горди и да представим Левкси. Казах, че който не може да играе под напрежение, не е за Левски. Тук е мястото на Левски, да играе в Европа, да се бори за титли и купи. Ние поехме по този път за мое огромно щастие. Надявам се да добър резултат, да продължим напред и да зарадваме нашите привърженици", заяви Стоилов.