Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде пресконференция преди важния реванш с ПАОК. Мъри даде да се разбере, че въпреки победата в първия мач с 2:0, ще бъде истинско футболно чудо, ако "сините" отстранят гръцкия гранд.

"Ясно е за всички нас, че ПАОК беше и е фаворит в сблъсъка. Също е ясон, че направихме добър мач, показахме нужните качества като футбол и игра. Знаем какво ни предстои. Още на "Герена" видяхме качествата и силата на ПАОК. Силен треньор и силен отбор, които ми направиха силно впечатление.

Трима основни играчи на ПАОК се завръщат за мача с Левски

Трима основни играчи на ПАОК се завръщат за мача с Левски

Резервните бекове в ПАОК не се справиха със скоростта на Уелтън, Роналдо и Билал Бари

Продължавам да стоя зад думите си, важно е да издържим физически и психически. Важно е обаче и да играем футбол. Ще бъде игра на грешки, надявам се ние да не правим индивидуални грешки, от които те да се възползват, както беше и в първия мач.

Не знам до колко сме впечатлили ПАОК. Изиграхме добър мач. Продължавам да говоря, че ПАОК е силен отбор. Надявам се победата, и всяка победа, която трупаме да ни дава самочувствие да вървим напред. Трудните изпити, когато ги взимаш, те правят по-добър. За нас предстои пореден изпит. Ако се справим с това, може да го окачествим като футболно чудо за нас", заяви Стоилов.