Треньорът на Виктория (Пилзен) Михал Билек даде онлайн пресконференция преди утрешния мач срещу ЦСКА от Лига на конференцията.

"Това несъмнено ще бъде най-трудният съперник досега. Това е български отбор, но в последния мач те имаха девет чужденци в основния състав. Силата им ще бъде там", каза Билек. 

"Искаме да играем в групите. Вярвам, че имаме шанс. Вярвам, че ще покажем солидно представяне с добри резултати. Мисля си, че Ба Лоуа ще направи всичко по силите си за своя отбор, за да влезем в груповата фаза на Лигата на Конференциите. Ние се концентрираме в това, което ни очаква. Нашата цел е Пилзен да стигне до участие в европейските турнири и това е най-важното досега и вярвам, че това ще се случи", продължи треньорът. 

"Като цяло се стремихме да се информираме за ЦСКА. Не съм говорил с Павел Върба, но имаме информация за отбора на ЦСКА. Там имат активни играчи в атака, които са много бързи и трябва да обърнем внимание на играта в защита, защото ние можем да си реализираме положенията, но трябва да внимаваме в защита". 

"Всеки има свой начин за подготовка. Те са решили да си починат и да отложат няколко мача. Ние не сме отлагали никакви срещи, защото така смятаме, че ще навлезем в игрови ритъм и така се подготвяме по-добре за мачовете си".

"Ба Луа ще направи всичко възможно да се представи добре, за да спечелим. Що се отнася до Чермак (Алес Чермак) - той има проблеми и няма да играе", завърши треньорът на Виктория. 

Стойчо Младенов: Няма тайни между нас и Виктория, искаме да им нанесем кинжален удар

Стойчо Младенов: Няма тайни между нас и Виктория, искаме да им нанесем кинжален удар

"Надявам се да им противодействаме правилно и да извлечем максимума от този мач"