Старши треньорът на Левски Живко Миланов подаде оставка. Младият специалист обяви това след загубата с 1:3 от Ботев. Утре Миланов ще има среща с ръководсто на отбора след което ще стане ясно неговото бъдеще в клуба. 

Ботев (Пловдив) победи Левски с 3:1 в efbet Лига

"Син" крах в Коматево! Ботев удари Левски с 3:1 след дузпи, червен картон и намеси на ВАР

Тимът на Живко Миланов игра с човек по-малко цяло полувреме

"Равностойно първо полувреме, след 45 минута дузпа с червен картон. Отбелязахме си нелеп автогол, тогава нещата приключиха за нас. Тук се играе трудно. Това се опитах да обясня на момчетата. Ние трябваше да отговорим на агресивността на Ботев. Всичко се получи до дузпата. Това беше и решаващо. Има и психологически момент. Там беше определящото. Опитаха се момчетата, но всичко беше много трудно. При головете липсваше концентрация. Трябва работа. Има неопитност. Надяваме се скоро да има синхрон.

Трябва да си поемем вината, както и аз. На момчетата им е нужна нова мотивация. Утре ще говоря с ръководството. Подавам си оставката. Бях тук като временен треньор. Така и не станах старши треньор. Опитах се да помогна, но оттук, нататък момчетата трябва да излязат от дупката, ще го направят. Сигурен съм. Утре ще имаме разговор. Някой трябва да приеме отговорност и това съм аз", заяви емоционално Миланов.