Бившият вратар на Левски Боян Йоргачевич може да влезе в щаба на треньора на "сините" Живко Миланов, твърди "Тема спорт". Разговори за това вече са водени. Идеята е сърбинът да се занимава с подготовката на вратарите.

На този етап обаче това са само намерения. Завръщането на Йоргачевич може и да не се случи, ако собственикът на клуба се съобрази с желанието на голяма част от феновете и назначи Станимир Стоилов начело на отбора. При такъв развой, Мъри сам ще избере помощниците си и ще прецени кой да бъде треньор на вратарите. Както е известно, в щаба на Стоилов влизат още Цанко Цветанов и Саид Ибраимов.

За последно Йоргачевич работи в Цървена звезда. Първо той се занимаваше с подготовката на вратарите в първия отбор, а след това и в школата. 

Георги Миланов: Много хора не вярваха в мен, на Левски му трябва време

Георги Миланов: Много хора не вярваха в мен, на Левски му трябва време

"Знаех, че ще е трудно"

Нееднократно, след като напусна "Герена", Йоргачевич даде интервюта, в които неизменно казваше, че Левски е футболната любов на живота му. Като вратар на "сините" той бе на терена с Живко Миланов, както и с друг човек, който сега е на треньорската скамейка на тима - Веселин Минев. В момента треньор на вратарите в Левски е 28-годишният Георги Стоянов.

До края на месеца ще стане ясно дали Живко Миланов ще продължи да води Левски. Това зависи от подписването на едрия спонсорски договор с Palms Bet. Ако това стане съобразно очакванията на ниво от около 4 милиона лева на сезон за срок от 5 години, Левски ще покани официално Станимир Стоилов.

"Французинът" Гьоко ще внесе стабилност в защитата на Левски

"Французинът" Гьоко ще внесе стабилност в защитата на Левски

Зайков е избран за най-добър бранител в Македония само на 17 години