Новото попълнение на Левски Георги Миланов даде обширно интервю за предаването "Домът на футбола". Той говори за преминаването си на "Герена". 

"Вече съм доста по-добре. Нямам странични проблеми, каквито можеше да ми се появят вследствие от удара. Стигна се доста бързо до трансфера. Разбрахме се в две срещи с г-н Сираков. През последната година ми се случиха не добри неща. Вярвам, че нещата ще се получат. Наско Сираков ми звънна. Всичко, което чух ми хареса - млади момчета, българи. Доволен съм, че ще мога да радвам синята публика. 

Имаше доста оферти към мен. Нещата, които исках аз, не се случиха. Аз съм човек с голям характер. Знам в каква ситуация идвам в Левски. Всички ще работим нещата да се подобрят. Няма да се откажа. Ще дам всичко от себе си, за да се случат нещата по най-добрия начин. Виждам голям потенциал в младите. Те имат един проблем - психологически. След няколко успешни мача нещата ще си дойдат на мястото. Радвам се, че мога да им помогна. Имат голямо бъдеще. 

Снимка 543228

Източник: LAP.bg

Не искам да коментирам моя договор. Единственото, което искам е всеки ден да се раздавам. Знам, че когато дойдох, много хора не вярваха в мен. Аз си проведох една много сериозна подготовка. Искам да благодаря и на Септември. Всеки, който ме познава, знае какъв професионалист съм. Обичам да си върша нещата на терена без гръмки изказвания. Правя всичко възможност с хранителен режим и възстановяване, скоро да се случи така, че да играя по 70-80 минути. 

Тук условията са на високо ниво. Има добра база. Нещата са добре. Единствено резултатите липсват на Левски, за да бъде на най-високо ниво. Надявам се нещата да се получат. 

Никога не губя вяра. Знаех, че ще е трудно. Всеки един спечелен мач е положителен. Надявам се и младите да придобият по-добро психологическо ниво. Надявам се тази победа да ни даде тласък да направим нещо добро в следващите месеци. 

"Французинът" Гьоко ще внесе стабилност в защитата на Левски

"Французинът" Гьоко ще внесе стабилност в защитата на Левски

Зайков е избран за най-добър бранител в Македония само на 17 години

Когато излязох в чужбина съм следял българското първенство. В момента не мога да кажа, че разликата в отборите е голяма. Повече робуват на имена. Ако играем тактически добре и със себераздаване, можем да победим всеки. 

Спекулациите не са хубави неща. Това, което излиза от клуба не е добре. На мен не ми харесват. Не съм свикнал на това. Не ми влияят, но не ми е ок. Надявам се да има спокойствие около терена. Сигурен съм, че някои са си взели поука от това, което са правили последната година. 

Липсваше ми много футболът. Имах приоритети, които следвах. Обичам футбола. Почувствах се все едно правя дебют. Вече се чувствам жив. Горд съм, че защитавам цветовете на Левски. Ще се раздавам на 100%. 

Още съм пресен тук. Следя първенството. Нивото е добро. Надявам се повече български футболисти да играят. Така и националният отбор ще тръгне. По принцип не очаквам нищо. Концентриран съм върху подготовката си. Никога не съм казвал, че националният отбор е затворена страница. Ще се радвам един ден да помогна на националния отбор. Единствено само физически и ориентацията ми на терена трябва да подобря. Изисква се време. Знам как се случват нещата. Отдаден съм на това да възвърна физическата си форма. 

Снимка 543226

Източник: LAP.bg

На този отбор му трябва време. Има нови, доста са млади. Тече и селекция. Сигурен съм, че след паузата за националния отбор ще изглеждаме много по-добре. 

Най-любимата ми позиция е зад нападателя. Като цяло не знам на коя позиция играя. Полезен съм във всяка позиция в халфовата линия. Треньорите казват, че никой не може да ми открие точната позиция. Зад нападателя ми доставя най-много удоволствие да играя. 

Очаквам труден мач срещу Ботев (Пловдив). Вярвам, че ще направим всичко възможно да победим. Те имат добър отбор, няма да е лесно. 

Георги Миланов - необходимият лидер на Левски

Георги Миланов - необходимият лидер на Левски

"Сините" най-после се сдобиха с играч, от който лъха на футбол

Не е тайна, че Симеон Славчев ми е един от най-добрите приятели. С Горанов имам страхотна връзка. Виждам млади и добри момчета. Чувствам ги близки. Те имат страхотно бъдеще - Марин Петков, Мартин Петков. 

Да дам головия пас - това ми е доставяло най-голямо удоволствие. За мен това е по-трудното. Бих подал към всеки. Всички в Левски имат качества", каза Миланов.