Виж ти кой говори за Левски! Ще ме извинява Георги Марков, но е изключително обидно за онези привърженици на отбора, който и да било общественик да търси медийна изява, за да призовава не кого да е, а премиерът на България да взима отношение в работните дела на клуба.

Още повече, когато даващият съвети е с доказано агентурно минало - нещо, което е в тотален противовес с идеалите и разбиранията за по-голямата част от симпатизантите на Левски. Така де, трудно е за един левскар (поне за моя милост) да подмине думите на бившия председател на УС на "сините", който в рамките на седмица-две, взе думата да коментира горещия картоф "Левски".

Георги Марков: Бойко Борисов може да оправи Левски, като нареди на Спас Русев да върне Мъри и Наско

Георги Марков: Бойко Борисов може да оправи Левски, като нареди на Спас Русев да върне Мъри и Наско

Ето какво заяви бившият председател на УС на клуба

И в двата случая в монолога му пред съответните медии се наблягаше на имената на Бойко Борисов, Наско Сираков и Станимир Стоилов. Първият трябвало да направи така, че тандемът да се завърне на "Герена" в името на успеха, беше основната теза... Хайде сега доказвайте, че държавата не стои зад Левски! Кому бе нужен подобен призив? По кой закон точно държавата, в лицето на премиера, има право, а и е длъжен да се намесва и да решава проблемите в едно частно дружество? Защо държавата трябва да оправя бакиите на някого, който е решил, че може да се прави на тарикат и да не плаща?

Автоголът на Иван Вуцов срещу Англия пасти да яде, Марков го надмина категорично с това изказване! 

А, че за Левски доказано правилното решение е Сираков и Стоилов го знае всеки, който поне малко отбира от футбол и не е кон с капаци. Уви, настоящите ръководители на Левски, начело със Спас Русев не са от тази категория, но по една или друга причина, от тях зависи кой ще работи на "Герена". Поне за момента...

Дейсвията винаги са били определящи, с призиви и политическо говорене не става. Но особено лицемерно и обидно е, сладките приказки да идват от хора като Георги Марков. Защото, ако последният толкова държеше синята приказка да продължи, в качеството си на председател на УС на Левски можеше да покаже под различни форми, сред които и оставка в знак на солидарност, несъгласието си с уволнението на Сираков и Стоилов през май месец 2008 година. Уви, нищо подобно не се случи. Марков остана на поста си, Тандем №1 в модерната история на Левски си тръгна, а клубът започна свободното падане. А то до голяма степен се дължи на котилото подобни, от което е и въпросният Георги Марков.

Георги Марков: Левски няма да последва съдбата на ЦСКА, Спас Русев ще се справи

Георги Марков: Левски няма да последва съдбата на ЦСКА, Спас Русев ще се справи

"Хората, които говорят срещу Мъри и Наско на Спас Русев, или не са левскари, или са комплексари"