Георги Марков, който е бивш председател на УС на Левски, отново говори по актуални теми, свързани с любимия му "син" тим. Бившият депутат и конституционен съдия не се притеснява от финансовото състояние на вековниците, тъй като има пълното доверие на собственика Спас Русев.

Не само слабата игра е причина за предстоящата чистка в Левски

Не само слабата игра е причина за предстоящата чистка в Левски

Легионерите го ударили на безкраен купон в последните месеци

"Не познавам кухнята в Левски откъм финансовата страна. Но познавам добре Спас Русев и съм сигурен, че във финансовата част ще се справи. Каквито и затруднения да имаме, няма да последваме ЦСКА. Мен обаче ме тревожи, че сме загубили идентичност и не приличаме на Левски".

"Когато той дойде като президент на Левски, първият път му казах да не се захваща, защото може да навлезе в друга сфера. След три дни ми се обади и ми каза, че няма как, ще поеме Левски, защото е голямо предизвикателство", сподели Марков в ефира на "Дарик радио".

2019 година започна с нова порция съдебни дела срещу Левски!

2019 година започна с нова порция съдебни дела срещу Левски!

Поредните искове са три на брой

Също така, той за пореден път призова на "Герена" да бъдат върнат превърналият се в легендарен тандем - Наско Сираков и Станимир Стоилов.

"Какъв е проблемът? Хората, които говорят срещу Мъри и Наско на Спас Русев, или не са левскари, или са комплексари. Бойко, моля те, кажи на Спас Русев да върне Наско и Мъри! Като познавам отношенията му с премиера, сигурен съм, че ще го послуша".

"С Наско и Мъри това е постижимо. С Мъри се видяхме в Будапеща преди мача на националния отбор на Казахстан, той има левскарско сърце, никаква пречка няма в УЕФА да поеме в съвместителство двата поста. Не е ли срамота Наско да гледа само бебета? Наско Сираков си е извоювал правото да вечеря, обядва и закусва с когото иска. Като казах на Спас Русев кой пречи да доведе Наско в Левски, каза, че щял да отвори много фронтове с такъв ход. Защото вечерял с Гриша Ганчев, със Стойне Манолов".

Левски се превърна в апотеоз на парадокса

Левски се превърна в апотеоз на парадокса

На "Герена" видимо не са се трогнали от заплахата, че клубът може да фалира