Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви пред БНР, че Наско Сираков е най-добрият вариант за акциите на Левски и може да спре пропадането на клуба.

Тази сутрин Васил Божков обяви, че прехвърля на един от героите от САЩ' 94 притежанието на 86,6 процента от акциите на "сините".

Стефанов: Нещата в Левски няма да приключат добре...

Стефанов: Нещата в Левски няма да приключат добре...

"Става нещо между личности, което няма нищо общо с футбола"

"Наско притежава много качества, които точно прилягат на отбор като Левски. Твърд е, може да казва "не", разбира от футбол, разбира от организация. Трудно могат да го подведат с "измислени" футболисти, както се случваше в последните години, защото той е "учено пиле". Финансирането ще бъде по-сложното за Левски оттук-нататък.

Тези 1,5 милиона лева, които са събрали привържениците, в нормален клуб ще стигнат за 5-6 месеца. При Левски с неимоверните заплати..., но Наско ще приключи с тези неща. Той знае как да се намали бюджета на клуба и същевременно с това да се вдигне качеството. Той не е човек прахосник.

Георги Петков: Г-н Сираков е уникален специалист в неговата област

Георги Петков: Г-н Сираков е уникален специалист в неговата област

"Той иска всеки един да се раздава абсолютно всеки ден, във всеки мач, във всяка тренировка"

Не е успешен моделът на управление богати хора да дават пари на клубовете. Важно е да имаш собствена школа, която да произвежда футболисти и за националните отбори, и да могат да бъдат продадени в чужбина", каза Стефанов.