Георги Петков предвижда обединение на всички левскари, при евентуалното завръщане в клуба на Наско Сираков. Вратарят на Славия носи 10 години екипа на Левски и пази отлични спомени от престоя си на стадион "Георги Аспарухов".

Тити Папазов: Сираков ще спечели на 100% доверието на хората

Тити Папазов: Сираков ще спечели на 100% доверието на хората

"От първия ден той е запознат с всички мои действия"

"Интересувам се какво се случва с Левски, а и няма как да е иначе. 10 години бях в Левски. Наско Сираков ще обедини цялата левскарска общност. И той се връща, когато е трудно. Надявам се с неговото връщане да се върнат и акциите в клуба и за да може да се работи нормално. Г-н Сираков е уникален специалист в неговата област. Всички футболисти трябва да знаят, че ще е трудно да се работи с него. Той иска всеки един да се раздава абсолютно всеки ден, във всеки мач, във всяка тренировка. Надявам се футболистите да се обединят и сигурно им е тежко в това положение.

Божков пожела успех на Левски и написа: Каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи

Божков пожела успех на Левски и написа: Каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи

Все още актуалният бос на "сините" с поредни думи към клуба

Всички трябва да се мобилизират и да се класират за финал за купата на България. Там е един мач и всичко е възможно. Затова е важна и мобилизацията на футболистите. По мое време имаше четирима чужденци - Томашич, Лусио Вагнер, Бардон и Ричард Еромоигбе. Ако Сираков се върне в Левски и нещата се получат, както се очаква, то добрите дни в Левски ще ги има отново", каза Петков за БНР.

Емил Велев: Наско е човек с много опит и не е забравил футбола, бях неправилно уволнен в Левски

Кокала: Наско е човек с много опит и не е забравил футбола, бях неправилно уволнен в Левски

Завоювахме последната титла с бюджет от 2,5 милиона лева