Васил Божков няма да поеме управлението на Левски, разбра ТОПСПОРТ! Макар че бизнесменът се считаше за сигурен нов мажоритарен акционер на "сините", това няма да се случи.

Ситуацията се променя ежедневно. Това е и причината, поради която Николай Михайлов обяви преди дни в интервю, че има напрежение, и "че нещата трябва да станат ясни час по-скоро".

Името на Васил Божков ще присъства дотолкова, доколкото клубът има спонсорски договор с притежаваната от него фирма за букмейкърски залози "Ефбет", с която Левски сключи договор в началото на годината.

Николай Михайлов: Има напрежение в Левски, не сме отбор!

Николай Михайлов: Има напрежение в Левски, не сме отбор!

"Абсолютно наложително е да се привлекат български футболисти", заяви вратарят

Според потвърдена информация на медията ни, новите лица, които ще управляват клуба са бивши футболисти. На тях Спас Русев се очаква да прехвърли мажоритарния пакет акции.

Даниел Боримиров ще е част от новия УС, което не е новина, тъй като той и в момента е вторият по големина акционер в клуба. Възможно е основният пакет акции да бъде поверен на Бижутера Христо Йовов, макар че информацията на този етап е непотвърдена.

Един от големите любимци на феновете също ще стане част от управлението, името му се пази обаче в тайна. Със сигурност не става дума за Наско Сираков или Георги Иванов-Гонзо.

Предвид промените не е сигурно дали Павел Колев ще остане в Левски.

Припомняме, че наскоро пък в интервю пред ТОПСПОРТ близкият до Божков - Стефан Софиянски, изрази мнение, че би било изненада, ако бизнесменът се захване с Левски.

Стефан Софиянски пред ТОПСПОРТ: Бих се изненадал, ако Васил Божков поеме Левски

Стефан Софиянски пред ТОПСПОРТ: Бих се изненадал, ако Васил Божков поеме Левски

"Обстановката в клуба ме тревожи", заяви бившият премиер