Валери Божинов беше изключително щастлив, след като попадението му срещу Етър прати Левски в турнира Лига Европа. Нападателят вярва, че "сините" ще се преобразят за добро под ръководството на новия наставник Петър Хубчев. Божигол постави и сериозна цел пред вековниците, а именно класиране в груповата фаза на втората по сила европейска клубна надпревара.

Левски победи Етър с 1:0 и се пребори за участие в Лига Европа

Левски оцеля в трети пореден бараж, Валери Божинов прати "сините" в Лига Европа!

Вековниците надвиха много трудно Етър с минималното 1:0

"Поздравявам моите съотборници и всички фенове на Левски. За поредна година се измъчихме. Не заслужава този клуб да играе бараж. Но това е футболът...Дано промените в клуба са за позитивно. Дано догодина бъдем шампиони, заслужаваме го с тази публика. В момента съм под емоция и ми е малко трудно да говоря".

"Комбинацията ми с Живко Миланов се получи. Той има мек глезен и ми сложи топката на главата. Най-важното е, че този гол донесе успех за Левски и участие в Лига Европа. Дано влезем в групите на Лига Европа. Няма да бъде лесно, но с новия треньор и качествени нови попълнения нещата може и да се получат".

"Реакцията ми при гола не е срещу никого. Просто емоция! Пожелавам успех на Петър Хубчев в Левски. Дано успее да преобрази тима. Знаете, че тук е много трудно, но когато пък успееш е феноменално. Нормално да не съм твърд титуляр, но за съжаление тази контузия ме извади извън строя. Когато работиш упорито, Господ те награждава!". Защо да не влезем в групите на Лига Европа!? Левски е голям клуб! Може да успеем, всички заедно!".

Георги Тодоров: Ако целите на Левски са високи, няма да стане само с юноши

Георги Тодоров: Ако целите на Левски са високи, няма да стане само с юноши

"Дано хората са доволни от това, което направихме"