Михаил Вълчев, за да коментира последните събития в гранда Левски. Ето какво каза той пред "Тема: Спорт" за Боримиров, Хубчев и лятната селекция на клуба, до момента:

"Не знам дали тази смяна на Боримиров е правилна или не. Моят внук тренира в школата на Левски и мисля, че се вършеше добре работата, някои отбори имаха успехи. Не беше чак толкова належаща смяната на Даниел Боримиров. Сега се заговори за Йончо Арсов, но нямам впечатления от него. Явно ръководството го е проучило и е запознато с неговите качества. Дано нещата в школата станат по-добри. Там обаче най-голямата необходимост е от терени.

Даниел Боримиров: Няма как да нарека Павел Колев приятел, раздялата ми с Левски беше неочаквана

Даниел Боримиров: Няма как да нарека Павел Колев приятел, раздялата ми с Левски беше неочаквана

"Искам да призная, че от клуба никой не ми е поискал отчет за свършената работа"

За Хубчев отзивите са, че е принципен и строг треньор, който изисква много от футболистите си. Може да му дам като съвет, че в тези времена би трябвало понякога да се лавира и да не се действа толкова остро. Мисля, че Хубчев ще се справи на "Герена". Доказа го в работата си в Берое и националния отбор. Негово предимство е, че е запознат с обстановката в Първа лига. Мисля, че е наясно с качествата на доста от футболистите си и вече знае каква тактика ще използва.

Петър Курдов:  Хубчев е точният човек за Левски

Петър Курдов: Хубчев е точният човек за Левски

"Нека журналистите да спрат да се подмазват на Боби Михайлов и да величаят Николай"

Не е добре, че селекцията се бави. Много добре знаем на какви постове е нужно подсилване - дясно крило, защитник, плеймейкър, нападател. Ако Левски иска да става шампион, трябва да се дадат пари за класни футболисти. Петър Хубчев каза, че са му необходими поне трима, но не знам дали те ще са му достатъчни. Дай Боже някой от младите да бъде наложен и да свърши работа. Ще трябва новите да са наблюдавани и преценени, а не както в последно време - да се взимат и да се освобождават по шест-седем човека", каза Вълчев.

Хубчев ще говори за Левски в понеделник

Хубчев ще говори за Левски в понеделник

Наставникът на "сините" дава пресконференция