Един от собствениците на Левски - Тити Папазов, говори пред "Нова телевизия" за ситуацията в клуба. Той разкри, че досега "сините" са плащали по 800 хил. лева за заплати на месец, а занапред ще дават по 350-400 хил. лева. 

"Спешно трябват 4 милиона лева. На мен ми е отредена задачата да се моля на спонсори за Левски, ха-ха. Не го приемам за унижение, а за кауза. Смея се в момента, а реално нещата са тежки. Ако го нямаше COVID-19, щях да съм в залата и може би щях да съм далеч от нещата с акциите", започна Папазов. 

Лафчис: Не съм съгласен, че Левски е магнит за рекламодатели, Наско ще успее в клуба
Обновена

Лафчис: Не съм съгласен, че Левски е магнит за рекламодатели, Наско ще успее в клуба

"В момента в Левски трябва само търпение"

"Не е истина, че заплатата на Петър Хубчев е била 50 000 лева. В НОИ я знаят, Хубчев ако иска, да я каже. Второ, заплатата на всеки в клуба е отговорност на тия, които са ги давали. Хубчев е искал да успее в Левски. Имало е златен дъжд по време на Божков. Хубчев трябва да си получи всичко до стотинки", продължи новият бос на "Герена". 

"Ще водим дълги разговори с феновете, те трябва да бъдат обединение под една шапка. Най-вероятно ще стане в НКП, защото те са най-много. 35% от акциите мога да сменят своя притежател, само ако се плати номинала в клуба, плюс процент в следващия бюджет, на базата на акциите, които са купили. Днес трябваше да имаме реален спонсор, но той имаше обективни причини да се притесни и да се бавим. Притесни се от всичко, което се случва. Кои фенове искат акциите ми? Ще водим разговори с фирмата, която има интерес. В момента на света му е тежко заради пандемията, на всички. Левски е най-голямата марка, вероятно съм пристрастен малко. Оптимист съм, ние нямаме друг път. До 31 август ще съм 100% отдаден на футбола, след това ще съм лоялен към баскетбола, където имам клуб", каза Тити.

Легенда на Левски: Уволнението на Хубчев беше прибързано

Легенда на Левски: Уволнението на Хубчев беше прибързано

"Срещу Локомотив (Пловдив) нямаше никаква игра. Всички линии бяха много слаби", заяви Мишо Вълчев