Наставникът на баскетболния Левски Лукойл - Тити Папазов коментира пред колегите от dsport трудната ситуация, в която се намира футболния Левски.

Папазов заяви, че Левски е най-сладката болест и положението не е толкова тежко, защото клубът има зад гърба си силна фенска подкрепа. Тити заяви ясно, че думите му за Павел Колев са били извадени неправилно от контекста.

Настъпи време за истински левскари!

Настъпи време за истински левскари!

Българските футболисти ще имат ключова роля за представянето на тима през пролетта

"Това (финансовата криза в Левски) е най-хубавото нещо, което можеше да се случи в левскарската общност. Аз съм единственият, който от първия ден не смята, че положението е толкова тежко. Левски разполага с много фенове. Това е трудният тест за синята любов, който ще бъде взет с отличен. 15 февруари 2015 година е най-значимото събитие за мен и остава завинаги в живота ми. По идея на Томислав Русев се случи чудото. Изглеждаше невероятно, а толкова лесно и с любов изпълнено. Аз смятам, че това са знаци на съдбата. 15 февруари може да е символична дата за поредния тест. Не искам да кажа спасяване на Левски, защото той няма нужда да бъде спасяван. Левски е даденост и история в българския спорт. Той е в труден период и му предстои поредния тест".

"Ако за нещо съм страдал и ме е боляло през тези 5 години след 15 февруари 2015 година, когато бе напълнена зала "Арена Армеец" , за да бъде спасен баскетболния Левски е било разединението на синята фенска общност. Искало ми е по някакъв начин с магическа пръчка да направя така, че всички да сме заедно. Всички трябва да покажем, че Левски е нещо много силно обичано. Там, където има силна любов, има и силна мъка, но никога няма край", сподели Тити.

Богати българи от чужбина ще помагат с милиони на Левски?

Богати българи от чужбина ще помагат с милиони на Левски?

Следят ситуацията със загриженост

"Искам да бъда много точно разбран. За съжаление, в България се продава интригата и клюката. Думите ми за Павел Колев бяха извадени от контекст. Аз и сега му казах, че абсолютно спонтанна реакция. Никой не знае каква е точната рецепция. Дали да влезеш в съблекалнята и да им кажеш, особено на чужденците, които усещат, че Левски е нещо различно, но те не могат да го почувстват, или да запазиш спокойствие. Във тази връзка реагирах. Аз съм изразил критика може би не по най-добрия начин. В този момент Павел Колев има нужда от нашата обща подкрепата".

Тити Папазов: Павел Колев да спре да върши глупости, не са толкова черни облаците над Божков и Левски

Тити Папазов: Павел Колев да спре да върши глупости, не са толкова черни облаците над Божков и Левски

"Баскетболният ми Левски съществуваше с хонорара, който бях спечелил в Биг Брадър" сподели баскетболният специалист

"На него се е паднала задачата, съдбата му е отредила той да бъде изпълнител, когато няма комуникация със собствениците. Той трябва да взима решенията, а знаете, че в повечето случаи те са свързани с парични средства. Остава да решава казуса. Пожелавам му успех. Ако той успее, успява Левски. Нека да бъда и аз за пример, че ние нямаме различия. Това, че аз съм имал различно мнение от това как трябва да се процедира в седмицата чисто от гледна точка на треньор. Впоследствие сега разбрах от поредния разговор с него, че това е било желанието на Хубчев. За мен треньорът е най-важният човек и щом това иска Хубчев, Павел Колев го е изпълнил по най-добрия начин. Може би и това е голям шанс толкова спокоен и земен човек да води отбора в тази трудна атмосфера. Всеки по-емоционален може би щеше да се поддаде на емоциите, не се знаеше как това би се отразило на отбора, който показа добри резултати в подготовката".

Днес става ясно дали Левски ще може да използва Найджъл Робърта в дербито с ЦСКА

Днес става ясно дали Левски ще може да използва Найджъл Робърта в дербито с ЦСКА

Нидерландецът участва в само един от мачовете по време на зимната подготовка в Турция