Наставникът на Левски - Станимир Стоилов обяви, че от месец септември столичният гранд е на кръстопът и очаква съвсем скоро развитие за неговото бъдеще. Мъри е на мнение, че нова "синя" приказка може да стартира, ако клубът има нов стадион и е без задължения. Ето какво каза още той в предаването "Арена Спорт" по БНТ:

Основен футболист на Левски аут за мача с Черно море

Основен футболист на Левски аут за мача с Черно море

"Сините" ще стартират акцията "Виза за Лига Европа" от стадион "Ивайло"

"Мисля, че Левски свали системите и вече диша доста по-самостоятелно. Естествено проблемите, които трудно можем да ги решим само с работа и подкрепа от привържениците, са задълженията към НАП и изграждането на нов стадион. Това са следващите цели, които Левски трябва да си постави.

Левски ще намери път как да изчисти задълженията си, за да бъде собственик на своя стадион. Плановете и стратегиите бяха направени, за да може Левски да направи пълноценна подготовка в Дубай, с възможно най-добрите съперници. След промяната опитахме да ги сменим, къде добре- къде зле. Но това не трябва да ни служи за оправдание.

Станимир Стоилов е най-титулувания треньор в Казахстан

Станимир Стоилов е най-титулувания треньор в Казахстан

Мъри има четири шампионски титли, както и победа за Купата и Суперкупата на Казахстан

За първи път от години, Левски е получил огромна оферта за свой играч. По-важно е, щом има разговор за смяна на собствеността, е по-добре Левски да гради стойностен отбор, а не да продава най-добрите си футболисти.

Сдружението е един от пътищата, по които Левски можеше да изчисти дълговете си към НАП. Много се интерпретират думите ми. Не предлагам промяна на шампионата. Предлагам да има кратка лятна пауза. Илиан Илиев предложи да се играе до 15-20 декември, което е окей. И една кратка пауза до края на януари, която е напълно нормална, както е навсякъде по света. И февруари месец всички отбори да започнат да се готвят по топлите страни. И в средата или края на март, първенството евентуално да започне. Февруари месец няма да има кой да дойде на стадион при температури -10/15 градуса. Ако имаме стадиони като на Запад - да, тогава дори да се играе и по Коледа и Нова година. Има футболен бизнес, няма вече футбол. В България има два терена, които са с отопление. Другите всички са направени като в час по трудово обучение.

Левски иска да направи футболен бизнес, а как да стане това като ще играе на ледена пързалка и на -10 градуса. Трябва да се обединим и създадем една стратегия и план. Да включим държавата, да протестираме дори за по-добри условия. В България слушаме винаги "как не може да стане". Това е работа на президента на БФС да помага за подобряването. Слушам казва "едно време как ние сме играли футбол в студа"... Ми, то едно време нямаше мобилни телефони, дайте да не се развиваме!? Футболът не може да стои в Каменната ера.

От Левски бойкотират "Футболист на годината"?

От Левски бойкотират "Футболист на годината"?

Без представители на "сините" на церемонията

След като сме най-популярният клуб в България, с най-много привърженици, нормално е поне да му се чува думата. Ние нищо не искаме само за себе си. Нямам зор да работя в българския футбол, но ще продължа да си казвам мнението за неговите проблеми.

Ако сега беше Конгреса, Наско Сираков еднолично щеше да вземе решение кого да подкрепи. Аз не съм за качване и сваляне на нови лица, аз съм за промените. В момента Левски е на кръстопът. Стоим в едно течение, в което се движим от септември месец насам, чакаме да видим накъде ще ни отнесе. Искам приказката на Левски да започне от нов стадион. Ако Левски е без стадион и изчистени задължения, оттам могат да стартират новите успехи на клуба".

Венци Стефанов: От Левски може би искат на "кабриолета" да сложат сгъваема козирка

Венци Стефанов: От Левски може би искат на "кабриолета" да сложат сгъваема козирка

"Га ядоха кифтетата, не риваха!"