Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде пресконференция след снощната драма. Специалистът успокои феновете, че остава при "сините", но и разкри за сериозни проблеми в клуба, с които категорично не е съгласен и дори заплаши, че този път наистина ще си тръгне, ако нещо не се промени. 

"Бях ядосан. Не съм се върнал в българския футбол, а в Левски. Аз Левски няма да го напусна. Аз нямам намерение да си тръгвам от Левски. В мача бяхме горд Левски. Не разбрах защо Хосе Кордоба беше изгонен? Нека те да си коментират нещата. Съжалявам, че си изпуснах нервите. Държаха се нагло спрямо нашите играчи. Ние се опитваме да бъдат играчи на Левски в истинския смисъл на думата. Бях много тъжен, защото ще пропусна следващия мача.

Не можах да издържа на хилядите неща, които ми се насъбраха. Аз съм си виновен. Бях спокоен първоначално. Видях как провокират нашите играчи. Съдията ме дръпна и ми показа жълт картон. Аз се опитвах да ги разтърва просто. Изнервих се, че ще пропусна мача с ЦСКА. Имам много претенции към всички в Левски. В момента трябва по-единно да управляваме. Не ми харесва управлението на Левски и това трябва да го променим. Не, нищо не е наред. Аз няма да лъжа хората.

"Синя" радост - Мъри остава!

"Синя" радост - Мъри остава!

Ще води Левски

Една от причините е и това. Има хиляди неща, които трябва да се оправят в клуба. Не усещам също и достатъчно доверие в моята работа. Аз ще работя така, както знам. Единствената битка, която мога да загубя е на терена. В клуба няма как. Хората, от които зависят, ще ги кажа. Няма да има многовластие в Левски и всеки да си дърпа чергата. Или ще се ръководи по нашия вариант, или няма да ни има тук. В името на Левски съм диктатор. Отзад да ми подсказват и побутват, не ми трябва никой.

Знам, че на някои хора няма да им хареса. Война за Левски ще водя с всеки, дори с най-близките. Ние в клуба сме в една лодка. Харесва им, не им харесва, това е положението. Истината е най-лесната ми битка. Някои много обещават и после забравят... Липсва доверие, трябва да обяснявам на Управителния съвет примерно. Сираков знам, че ще ме разбере. Или аз си тръгвам, или те... Няма да участвам повече в такива грозни сцени", заяви Мъри.